Lej telt & festudstyr og skab minder:

Udfyld vores kontaktformular nedenunder og book telt, god lyd eller festudstyr! Vi svarer på mail inden for 24 timer. Tjek din spam indbakke.

  Telefonnummer (påkrævet)

  E-mail (påkrævet)

  Skal du bruge et telt?

  Ønsker du lyskæder, til flot belysning i teltet?

  Ønsker du klapborde til 6 personer (55kr)

  Ønsker du behagelige klapstole (15kr)

  Afkryds, hvis du ønsker at leje lyd & lys
  Soundboks - 450krLyspakke 2 effekter - 350krLyspakke 4 effekter - 600kr

  Ønsker du at leje ekstra udstyr?

  Skal du bruge havespil?

  Afhentning
  Jeg henter selv i 4690 HaslevJeg henter selv i 2450 Københavnjeg ønsker pris på levering & afhentning

  Lejeperiode fra:

  Lejeperiode til:

  Opsætningsvideoer til alt lejet udstyr

  Det skal være nemt at leje telt, god lyd og diverse festudstyr til den store fest dag. Dette ved vi godt og derfor har vi gjort alt vi kan for at det netop er det! Ved f.eks. leje af telt, har vi sørget for en video-guide så du nemt kan danne dig et overblik over hvordan udstyret skal opsættes og nedtages.

  Hent selv festudstyr

  Vi har beliggenhed i 4690 Haslev, hvor det er muligt at afhente sit lejede telt eller andet festudstyr, når det passer bedst ind i dit skema.

  Det skal være nemt at leje et telt, en soundboks, borde & stole og andet udstyr på Sjælland, derfor tager vi betaling ved afhentning og vi tilpasser vores åbningstider, din tidsplan – det har aldrig været nemmere at feste.

  Hent selv dit telt i 2450 kbh (pick-up lokation)

  Efter stor efterspørgsel, er det nu muligt at afhente sit lejede festudstyr samt tilbagelevere i København. Vi har lavet et pick-up sted, hvor vi holder med vores firmabil og har fyldt den med det du har lejet. Vi holder der i et 2 timers spænd, både ved afhentning og tilbagelevering, tiderne er sat efter at alle kan komme hjem fra arbejde inden.
  Vi ses i København!

  Få teltet og festudstyret leveret til festen

  Vi kender det allesammen at vi har et travlt skema og især lige op til alt med fest planlægningen. Vi har derfor gjort det nemt og tilbyder selvfølgelig også levering & afhentning direkte til den ønskede lokation.

  Vi leverer festudstyr såsom borde & stole, telte og soundbokse direkte til din hoveddør, uanset hvor på Sjælland du skal holde fest – til Danmarks laveste pris!

  Intet depositum ved udlejning!

  Når du lejer festudstyr hos os, tager vi ikke depositum ved almindelige udlejninger.

  I stedet har vi valgt at udforme en lejekontrakt, samt tage en kopi af lejers billede-id.

  Dette gør vi for at skabe gensidig tryghed og for at få en fair og ikke mindst respektabel udlejning.

  Vi sørger for at når du lejer en eller flere soundbokse eller andet festudstyr hos os, at du får den bedst mulige service og udstyr som virker hver eneste gang!

  Du er kort sagt sikret en sikker udlejning og udlejer som tager din fest / arrangement seriøst!

  Forskellen på soundboks 1, 2, 3 og GO?

  Soundboks 3 (the new soundboks) har fået en “team up” funktion, hvilket gør at der kan tilsluttes flere soundboks til at spille sammen, helt uden kabler, da det fungerer trådløst!

  Vores soundbokse spiller alle lige så langt tid på et batteri, da der medfølger det nyeste batteri til dem alle. Soundboks 3 spiller lidt højere samt renere end de 2 forgående soundboks, på markedet.

  Derfor har vi valgt kun at udleje soundboks 3 og soundboks go, for at du som kunde får den bedste brugeroplevelse på hele Sjælland og du er sikret den bedste lydkvalitet – til Danmarks laveste priser!

  Uanset hvilken en af vores soundbokse du vælger at leje, er du sikret en fest!

  Mangler du lyd, lys eller en dygtig dj til din fest?

  Så tag et kig hos vores samarbejdspartner

  Lydtildinfest hjemmeside