Soundbokslej.dk lejebetingelser

Følgende betingelser er gældene for leje af udstyr, i alle former hos soundbokslej.dk

1. Fremvisning af legitimation:

Ved afhentning af udstyr hos Soundbokslej.dk, skal der altid medbringes gyldig legitimation i form af (kørekort, sygesikring eller pas). Lejer skal være fyldt 18år, eller have medbragt en værge, som medbringer legitimation.

2. Anvendelse af udstyr:

Det lejede udstyr må kun anvendes af lejer og ikke en tredjemand. Alt det lejede udstyr skal sikres mod regn, sne, slud, vind og andre vejrforhold som kan påvirke standen af det lejet udstyr.

3. Afhentning af udstyr:

Det lejet udstyr kan kun afhentes efter aftale med udlejer. Lejer har en udtrykkelig aftale med udlejer om at en tredjepart afhenter udstyret, hvis dette er tilfældet. Under lejeperioden hæfter lejer 100% for det lejede udstyr.

Alt udstyr er gennemgået samt testet af udlejer inden det forlader afhentningsstedet, det er lejers ansvar at påpege eventuelle fejl eller mangler inden udlevering. Det er ligeså lejers ansvar at sikre, at lejers udstyr fungerer med det lejede materiel.

4. Aflevering af udstyr:

Udlejer forventer at lejer har passet godt på det lejet udstyr og fremhæver eventuelle skader, fejl eller mangler ved tilbagelevering. Aflevering af det lejede udstyr, sker til aftalt tid. Ved forsinkelse udover skriftlig aftale med lejer, opkræves der ekstra leje, pr. påbegyndt dag.

5. Lejeperiode:

Lejeperioden er gældende fra afhentning / udlevering af det lejede udstyr, til at lejer tilbageleverer / får afhentet det lejede udstyr. Dette er den aftalte lejeperiode, medmindre andet er aftalt med udlejer.

6. Betaling af udstyr:

Lejer er ansvarlig for det lejede udstyr i lejeperioden, derfor vil eventuelle store skader, ridser, buler, mm. kunne udløse erstatning fra lejer. Betaling kan ske på mobilepay, bankoverførsel eller faktura.

7. Skader på udstyr:

Udlejer er ikke ansvarlig for eventuelle skader på udstyr. Bliver udstyret stjålet, ødelagt, eller andet som kræver at udlejer skal bruge penge på udbedring eller nyt køb af det lejede udstyr, bliver lejer påkrævet erstatning, svarende til det lejet udstyrs vejl. udsalgspriser.