FAQ = Frequently Asked Questions

Vi prøver på denne her side, at besvare samt afklare nogle af de spørgsmål og tvivl der måtte være. Når der skal lejes et telt til fest.

Hvorfor hedder i soundbokslej?

Da vi startede med at beskæftige os med udlejning var det udelukkende soundbokse, deraf navnet. Vi har et andet firma (som ikke nævnes her), med udlejning af professionelle telte, derfor har vi også en del branche kendskab, vi kan bruge her. For at gøre op med kun at skulle opsætte og nedtage telte, vil vi gøre det mere automatiseret ved at folk selv kan hente. Samt sørge for at alle kan holde en dejlig fest i haven, uden det skal koste en formue.

Forskel på “professionelt telt” & “partytelt”

I vores udlejning lejer vi partytelte ud. Når du tænker partytelte tænker du måske et billigt telt fra harald-nyborg, men det er ikke tilfældet. Det korte og det lange, er at forskellen ligger i myndighedskrav. Hvorfor der er krav er grundet forskellige brug af telte. Et professionelt telt er væsentlig tungere (op til 10 gange tungere). Hele stålrammen til at forme teltet er meget tykkere og tryktestet. Pvc dugene (teltesiderne & telttagene) er brandhæmmende i en vis antal tid for at beskytte brugerne. Den helt store forskel er prisen både på indkøb men også lejeprisen, derfor kan vi lave en så billig pris. Der er derfor ingen “hokuspokus” eller “løgn historier” her for at jeg skal sælge dig en af vores partytelte, fremfor et prof.

Kan man selv opsætte festtelt

Når du lejer et telt hos os, er det udelukkende med opsætning & nedtagning selv. Mange professionelle telte er certificeret og her på falder der udlejer at følge disse krav. Der kan det være et krav at de selv skal stå for opsætning & nedtagningen. Dette skyldes at for at det kan certificeres, skal det også monteres / opsættes 100% korrekt. Dette er ikke tilfældet ved leje af vores telte, som ikke er certificeret men stadig må bruges. Alt op til 100m2 kræver ikke certificering eller særlige myndighedskrav. Og alt op til 50m2 til offentlig brug, kræver heller ikke certificering.

Kan man selv hente et leje telt

Lej telt faq. Ja det kan du sagtens. I mange tilfælde kan et telt af vores kvalitet, faktisk være i en stor stationcar. De fleste vælger nu at afhente deres lejede festtelt på en lille trailer. Men der er ikke tungere eller større end at du selv kan håndtere det, selv løfte det og selv få det af og på traileren / i bilen igen. Vores koncept er baseret på prisvenlige og nemme muligheder for teltudlejning. Vi konkurrer ikke med andre store teltudlejere for det kan vi slet ikke, deres telte er en helt anden og meget bedre kvalitet. MEN vi kan sørge for at du får en dejlig fest i haven, lige som du ønsker det uden at du skal gå på kompromis med andet. Netop grundet den billige og prisvenlige telt leje pris.

Hvad koster et telt at leje

Det er meget forskelligt hvad prisen er på at leje et telt. Der er også forskel på om teltet er professionelt eller et partytelt som vores. Da alene certificeringen af prof telte, er dyrere end et partytelts indkøbspris. Hos os er det billigt at leje et telt.
Vores priser er følgende: 5x10m telt: 1650kr 6x12m telt: 2350kr

Hvad koster det at leje et partytelt

Priser på partytelte varierer meget i forhold til kvalitet og indkøbsprisen på materiellet. Derfor kan det betyde mange tusinde kroners forskel på leje.
Vores priser er følgende: 5x10m telt: 1650kr 6x12m telt: 2350kr

Hvad koster det at leje et festtelt

Lej telt FAQ. Et festtelt kan også være et professionelt telt, som kræver certificering og derfor er der kæmpe prisforskel i branchen. Et typisk partytelt kan lejes fra 500kr af og et professionelt telt kan lejes fra omkring 5000kr alt afhængig af størrelsen (vi har taget udgangspunkt i vores teltstørrelser).
Vores priser er følgende: 5x10m telt: 1650kr 6x12m telt: 2350kr

Kan man leje et telt

Hos os kan man leje et telt, man kan leje klapstole, klapborde samt lyd os lys. Så vi har faktisk det meste festudstyr til at din fest bliver en succes. Derfor må det være et klart ja, det kan man naturligvis. Det giver ikke altid mening at bruge mange ti tusinde kroner på at købe et telt, man måske bruger to gange årligt. Så hellere leje vores store telt 9 gange om året og så derefter købe for at det giver mening (joke til side), det er altid billigst at leje. Men det kommer an på hvad du ønsker at gøre. Eje eller leje, det er spørgsmålet.

Hvor mange mennesker kan der være i et telt

Det er meget svært at svare nøjagtigt på hvor mange mennesker der kan være i et telt. Men som udgangspunkt siger vi altid 1m2 pr. person ved lige borde (vores klapborde), Så er der også en smule udenoms plads. Ønsker du barområde, lyd & lys eller andet som fylder godt i teltet. Anbefaler vi altid 1,5m2 pr. person i teltet.

Hvor stort et telt

Lej telt FAQ. Hvor stort et telt du skal bruge til din havefest, bryllup eller event, afhænger af meget. Hvor meget udenoms plads inden i teltet ønsker du. Skal der være barområde, scene, lyd & lys, mm. Skal der være lige borde eller rundeborde. Det er alle aspekter som gør at der hurtigt bliver fyldt i et lejet telt. Vi anbefaler altid 1m2 pr. person ved almindelige lige borde. 1,5m2 pr. person hvis der ønskes ekstra god plads rundt om sig.