Lej et billigt partytelt i god kvalitet

Lej festtelt
Lej telt i din by

Lej telt til havefest. Hvad tilbyder vi?

Lej et kvalitets partytelt du selv står for!

 • Erfaring i branchen med professionelle telte
 • Denne side er udelukkende lavet til folk som os selv, der vil spare hvor det giver mening til festen
 • Billige priser. Vores telte er partytelte, men ikke i dårlig kvalitet. De sørger for tag over hovedet til din havefest
 • Hvorfor betale ekstra for et telt, kun fordi det er dyrere for virksomheden i indkøb og opfylder krav som ikke er nødvendigt for dig?
 • Hos os kan du selv hente eller få det leveret. Opsætning & nedtagning står du dog selv får. Vi sørger dog for at du sparer MANGE penge!
Lej dit festudstyr her

Lej telt til havefest, billigt:

Telt: 4x8m
Lejeperiode
Torsdag-Tirsdag

kr1300
 • Inkl. opsætningsvideo
 • Partytelt af høj kvalitet

Telt: 5x10m
Lejeperiode
Torsdag-Tirsdag

kr1650
 • Inkl. opsætningsvideo
 • Partytelt af høj kvalitet

Klapbord
Nem håndtering & god kvalitet

kr55
 • 6-personers bord 180x75cm

Klapstol
Nem håndtering & god kvalitet

kr15
 • Formstøbte stole med høj bæreevne

Lej telt til havefest

Lej telt til havefest og skab minder. Er der noget bedre end at holde en god fest, i vante omgivelser og vide hvad man får og ikke får? Det syntes vi, i hvert fald! Derfor tilbyder vi at du kan leje telt til havefest hos os, til en yderst konkurrencedygtig pris. Men hvorfor er vi billige og ikke dyre, som mange andre teltudlejere? Jo ser du! Vores telte er hverken certificeret eller opfylder brandmyndighedskrav. Derfor kan vi heller ikke sammenlignes med et “professionelt telt” og vil heller ikke. Derimod kan vi love dig at når du lejer, du får et kvalitets partytelt, som sørger for at du får tag over hovedet til festen. Hvorfor skulle du betale 8-10 gange mere for et telt, som er i bedre kvalitet, så det netop kan opfylde myndighedskrav (på telt over 50m2)? Vi syntes nemlig ikke det giver mening. Derfor er vi her!

Lej telt i din by

Lej telt til havefest & hent selv

Lej telt og hent selv? what!? Ja du hørte rigtig. Hos hos, kan du nemlig selv hente og vi kan også levere det direkte til din havefest. Vi har sørget for at banke priserne i bund på teltleje, men derimod står man også selv for opsætning & nedtagning af teltet.

Nej det er ikke svært at opsætte et telt selv. Faktisk er det ret nemt! Vi har sørget for at der medfølger en opsætningsvideo ved lej telt til havefest. På den måde kan dig og dine venner nemt selv opsætte & nedtage festtelt uden bekymring.

Mangler du lyd, lys eller en dygtig dj til din fest?

Så tag et kig hos vores samarbejdspartner

Lydtildinfest hjemmeside

Det kan være du søger disse svar, ved leje af telt:

Hvorfor leje telt?

Leje af telt er dyrt! Men det behøves det ikke altid at være, ikke i vores filosofi. Derfor tilbyder vi billig teltleje til havefest. Men hvad er hele charmen ved at leje et telt, fremfor festlokale eller forsamlingshus? Jo, i de fleste tilfælde er det fordi man ved hvad man får og ikke får, når man er i vante omgivelser. Derfor er teltudlejning også meget populært og kan noget helt andet, end det lejet lokale kan.

Partytelt eller prof telt?

Vi ønsker ikke at konkurrer med andre teltudlejere, som udlejer professionelle festtelte. Der er nemlig kæmpe forskel. Den største forskel er indkøbsprisen og myndighedskrav. Der er nemlig krav for hvor modstandsdygtig et telt over 50m2 skal være både for vind, vejr og brand. Det er der ikke for telte på 50m2 og ned efter. Vores partytelte sørger derfor også for tag over hovedet, dog til billige penge.

Hent selv telt?

Lej telt til havefest som faktisk kan være i en almindelig størrelse personbil. Men hvordan pokker, kan et stort telt være i en almindelig bil? Vores partytelte kommer i tasker, hvor alt er opdelt efter rækkefølgen på opsætningen. Derfor er det er det ikke en nødvendighed at skulle leje en trailer eller spørge din familie, venner eller bekendte om det. Vi har sørget for at alle har penge og mulighed for at leje et telt så der er tag over hovederne til havefesten.

Opsæt & nedtag selv telt?

Når du lejer partytelt hos os, kan vi sagtens hjælpe dig med leveringen og afhentningen hvis du ikke har tid op til din havefest. MEN, grundet vi kan være så billige at leje telt hos, er fordi vi ikke tilbyder opsætning & nedtagning. Hos os er det udelukkende selv opsætning og nedtagning af det lejede telt og festudstyr. Derfor Har vi gjort det ekstra nemt, så selv tante Gerda kan finde ud af det! Der er altså ingen grund til bekymringen, eller tvivl når du lejer hos os.

Lej telt til havefest Sjælland

Lej telt til havefest til præcis den by på Sjælland du ønsker at ligge have til. Vi har to steder på Sjælland hvor du selv kan hente det lejede telt. I Haslev eller i Sydhavn København. Herudover leverer vi telte på hele Sjælland, nemt og billigt. Du behøves derfor ikke tænke på fragten, hverken frem eller tilbage, hvis du har travlt med festplanlægningen.

Hvor mange personer i telt?

Lej et telt og udregn hvor mange der kan sidde og være i teltet, så det ikke bliver for proppet. Det er ét af de vigtigste ting at tage stilling til, når der skal lejes et partytelt. Derfor har vi efter et utal af havefester, fundet den “gyldne tommelfingerregel” Ved almindelige lige borde. Anbefaler vi 1m2 pr person som minimum. Skal der være meget plads kan man gå op til 1,2m2 pr. gæst

Lej en soundboks til festival

Hos os kan du selvfølgelig også leje en soundboks til en hvilken som helst festival i Danmark, til yderst rimelige priser – og uden depositum.

Vores priser er fair. Dog kan de variere om det er Roskilde festival eller f.eks er Vig festival du skal bruge en soundboks til. Når du lejer en soundboks hos os, sørger vi altid for at du har et fuldt opladt batteri.

På Roskilde festival har du muligheden for batteri udskiftning, så du hele tiden har et fuldt opladt batteri, lige ved hånden. Mangler du derfor god lyd til dig og dine venners camp, så har vi soundboksen du kan leje til festivalen.

Passer til alle fester

En soundboks er lavet til fest og farver, faktisk er en soundboks oprindeligt opfundet til Roskilde festival. Selvom at soundboksen er lavet til en festival, har du stadig muligheden for at få god lyd til andet.

Uanset om du skal giftes, holde ungdomsfest, konfirmation, havefest, firmafest – eller en helt anden form for komsammen, så er leje af en soundboks den geniale og billigeste løsning til god og høj lyd natten lang!

Med en soundboks er du sikker på en pålidelig og god højtaler, som er lavet til at holde til hvilken som helst fest og hvilket som helst musik som bliver afspillet.

Afhent en soundboks hos os

Hos soundbokslej, har du altid mulighed for at afhente din soundboks når det passer dig, nemt og bekvemt.

Vi søger for at du får en grundig vejledning i hvordan den lejede højtaler fungerer og at alt spiller, inden du kører fra vores lager igen.

Vi leverer desværre ikke vores soundbokse, da det simpelthen ikke kan betale sig for os – vi har en vision om at blive et fortrukken afhentningssted når det kommer til soundboks og god lyd på hele Sjælland!

Så ønsker du at leje en soundboks højtaler til enten bryllup, ungdomsfest, konfirmation, firmafest eller noget helt andet?
Så har det aldrig været nemmere at afhente den som det passer dig og din kalender og få god lyd direkte til dit arrangement.

Festlys leje til soundbox

Du har nu også muligheden for at leje festlys med til dit arrangement nemt og hurtigt. Vi sørger for at du får det fedeste diskolys til din fest, om du ønsker det til en vild ungdomsfest eller voksenfest.

Med vores lys indbyggede mikrofoner, vil det automatisk følge lyden fra soundboxen og hermed kører i takt med musikken, du skal derfor blot tilslutte lyspakken strøm!

Det bliver ikke nemmere at leje lyd fra en soundboks eller lysanlæg til dansegulvet.

Vi håber på at du kommer forbi vores butik i 4690 Haslev og lejer vores festudstyr – alle fra Sjælland har mulighed for at afhente hos os. Vi leverer ligeledes på hele Sjælland