Lej soundboks i Gentofte. Enten få den leveret billigt i Gentofte eller afhent den selv og spar fragten, på vores lager i Haslev
Det at leje en soundboks, betyder god lyd med sine venner og bekendte, i enhver god fest.
Med en soundboks er du nemlig hverken bundet eller begrænset af dårligt vejr, såsom regnvejr eller vind – ej heller strøm.
Soundboksen er nemlig vandresistens, hvilket betyder at der skal mere end støvregn til, før festen slutter!

Lej en soundboks her og hold den fedeste fest! vi har både soundboks 3 og soundboks go i udlejningen, til din fest.

Der er mulighed for at du kan gå rundt med din telefon på dig, imens der spilles højt musik på den lejede soundboks. Det er nemt, billigt og hurtigt at leje en soundboks hos os!
Faktisk er vi Danmarks billigeste – så hvorfor ikke prøve at leje en hos os?

Soundboksen er sidst men ikke mindst, batteridrevet.
Det betyder for dig, at du ikke er afhængig af strømstrik, strømudtag eller at du skal være i nærheden af en stikkontakt – medmindre du ønsker at gøre brug af den medfulgte oplader,
Med et kraftigt soundboks batteri, har du mulighed for at få minimum 5 timers strøm, ved fuld volume på din soundboks og op til hele 30 timers strøm på halv volume.

Lej soundboks i vordingborg her, eller nederst på siden

Lej en soundboks København

Din højtaler for god lyd og høj lyd til lave priser

Vi har siden vi startede med at udleje soundbokse på Sjælland, sørget for at det er så nemt og bekvemt som muligt, med den laveste pris muligt.
En soundboks sørger til dels for at i kan overdøve naboens fest, samtidig med at skabe god stemning, men til en pris som ikke er til at konkurrere med.
Vi har valgt at udleje soundbokse på Sjælland til en su venlig pris, da vi mener alle skal have ret til at holde en fed fest.

Lej en soundboks i Gentofte eller på Sjælland og oplev friheden af, at have musikken med på farten om det er fra en soundboks 3 eller soundboks go.
Eller hold en fed festlig aften, uden at skulle bekymre dig om at højtaleren går i stykker, så der intet musik er.

Lej soundboks til fest i Gentofte

Vi udlejer ikke kun soundboks i Gentofte, men samtidig også på hele Sjælland. Vi har lager i 4690 Haslev, hvilket gør os til en central del af Sjælland.
Derfor uanset hvor du kommer fra, er det muligt at leje en soundboks 3 eller leje en soundboks go til en lav pris om den skal leveres eller du selv afhenter.

Lej soundboks på Sjælland her:

Lej soundboks i Gentofte, her.

Lej soundboks batteri i gentofte, her.

Lej soundboks backpack i Gentofte, her.

De bedste hilsner
Soundbokslej – din udlejer af soundbokse til enhver festlig anledning.