Lej soundboks på Frederiksberg. Du kan enten få soundboksen leveret billigt på Frederiksberg eller afhente den selv og spare fragten,
på vores lager i 4690 Haslev.
Det at leje en soundboks, er indbegrebet af sommerfest, gode toner fra musikken og at hygge sig med god lyd sammen med sine venner og bekendte, til en god fest.

Med en soundboks er du ikke bundet af begrænsninger. Dårligt vejr har aldrig været mere ligegyldigt, da soundboksen er vandresistent.
Det betyder derfor at du hverken skal bekymre dig for at der ikke er strøm i nærheden, eller om det regner og blæser – det påvirker ikke musikken ihvertfald!

Lej en soundboks her og hold en festlig aften! Vi har soundboks 3 og soundboks go til udlejning, til din fest.

Der er mulighed for at du kan afspille musik direkte fra din telefon,
som du samtidig kan have i lomme, da der bruges bluetooth.
Det er altså drøn smart og samtidig mega nemt at leje en soundboks og bruge den til festen – herudover er vi nok Danmarks billigeste udlejere af soundbokse!

Soundboksen er sidst men ikke mindst, batteridrevet.
Det betyder for dig, at du ikke er afhængig af strømstik, strømudtag eller at du skal være i nærheden af en stikkontakt i et festlokale eller på farten.
Med det kraftige soundboks batteri, har du mulighed for at få minimum strøm i 5 timer på maks volume og helt op til 30 timers strøm på halv volume.

Lej soundboks på Frederiksberg her, eller nederst på siden.

Soundboks på Frederiksberg

God lyd og lave priser fra soundboksen

Siden vi startede med at udleje soundbokse på hele Sjælland, har vi sørget for at det er så nemt og bekvemt som muligt.

med den laveste pris i Danmark.
Soundboksen sørger til dels for at der kan overdøves for naboens fest, samtidig med at der kommer god lyd og stemning.
Til en pris ingen anden højtaler kan konkurrere med.
Vi har valgt at udleje soundbokse på hele Sjælland til en pris alle kan være med på, da vi mener alle skal kunne holde en fest med god musik.

Lej en soundboks på Frederiksberg og oplev den store frihed som man kun kan opleve med en soundboks. Enten ved at leje en soundboks 3 eller en soundboks go hos os.
Du skal samtidig ikke være nervøs for om højtaleren går i stykker, en soundboks er nemlig lavet til en fest og gerne de vildeste af dem!

Lej soundboks til fest på Frederiksberg

Vi udlejer ikke kun soundboks på Frederiksberg, men også på resten af Sjælland. Vi har lager i 4690 Haslev, hvilket gør os til en central del af Sjælland.
Derfor uanset hvor du kommer fra, er det muligt at leje enten en soundboks 3 eller go, til markedets laveste pris. Om du ønsker at hente selv eller få den leveret.

Lej soundbokse på Sjælland her:

Lej soundboks på Frederiksberg, her.

Lej soundboks batteru på Frederiksberg, her.

Lej soundboks backpack på Frederiksberg, her.

De bedste hilsner
Soundbokslej – din udlejer af soundbokse til enhver festlig anledning.