Lej telt i København SV med nem selvafhentning.

Lej telt i København SV som du nemt selv kan hente hos os. Vores telte er lavet så de kan afhentes i en almindelig stationcar, eller på en lille trailer. Herudover kan du selv hente på vores lager når det passer dig bedst. Vi ved at der er rigeligt at stå med op til en festlig havefest. Derfor skal alt gerne passe sammen og gå hånd i hånd. Det fede ved selv at hente sit lejede telt, er at det kan gøres når det passer en selv og det ikke fylder ret meget. Send forespørgsel: Lej telt NU

Sådan lejer du et telt til fest:

Tryk på knappen her: Lej telt NU

Når du trykker på knappen, bliver du ført ind til vores bookingsystem hvor du nemt kan leje / sende en forespørgsel, på leje af telt.

Inden du bruger mere tid på indlægget eller går ind og booker, er det vigtigt lige at pointere én ting først.
Grunden til at vi skriver lej telt i København SV, er fordi vi leverer på hele Sjælland. Dog altid uden opsætning & nedtagning.
Men vi har to afhentningslokaliteter, hvor du nemt selv kan hente telt: Haslev (Sydsjælland) og Sydhavn (København)

Lej telt i København SV

Lej telt i København SV med video fremvisning

Vi har gjort lej telt i København SV så nemt som muligt. Så nemt at der faktisk medfølger en udførlig videoguide. Det er din og vores sikkerhed for, at du får den mest problemfrie opsætning som muligt.
Alt skal gerne gå så nemt som muligt, op til en festlig havefest. Derfor har vi gjort det nemt at hente, opsætte og nedtage det lejede.

Er du stadig i tvivl om du skal leje et “partytelt”? Eller kan det være vores firma navn skræmmer dig. Så kan jeg godt forstå det, det er en stor dag man bruger telte til. Så hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Eller det kan være vi har besvaret dine spørgsmål her: Telt leje FAQ

Er du derimod klar på selv at stå for teltet og holde den dejlig fest i haven?
Så tryk på knappen her: Lej telt NU

Lej telt men vær sikker først

Lej telt i København SV eller omegn og få et flot festtelt som sørger for tag over hovedet til den hyggelige fest i haven. Men du skal være sikker først. Vi leger ikke sælgere i denne her tekst og det mener vi heller ikke andre skal. For det korte og det lange er, at der er kæmpe forskel på vores partytelte vs professionelle festtelte som vores søster virksomhed event&fest udlejer.

Sådan skal det også være, for prof telte koster i omegnen af 25-30 gange mere i indkøb. Hvorfor er der den store prisforskel? Jo den korte forklaring er ret simpel: de kan certificeres, brandmyndigheder, krav på telt over 50m2, tykkelse på pvc og stål. Men hvad er det så du skal gøre op med dig selv? Ønsker du at leje et telt og bruge minimum 8 gange mere på det, for at få et tag over hovedet som under alle omstændigheder opfylder dine krav og myndighedskrav? Det må du som lejer gøre op med dig selv.

Husk skal du leje telt, så brug vores short cut link her: Lej telt NU