Hent nemt telt selv (lad ikke vores firmanavn narre dig)

Lej telt i Lyngby. Drømmer du om den perfekte fest i haven? Så er et partytelt lige præcis det du mangler. Men hvad gør man hvis ikke man ønsker at ruinere budgettet?
Det er her vi kommer ind i billedet. Du tænker nok “hent nemt telt selv” hvad menes der med det? Jo ser du! Vores telte er ikke af den professionelle kaliber hvor der skal tilkøbes certificeringer og netop derfor kan vi være med på så billig en pris. Teltet kan endda være i en almindelig stationcar, ja du hørte rigtigt et telt op til 50 personer i din bil.
Men hvad er den helt store forskel på et “professionelt telt” og vores “partytelte” og hvorfor svinger priserne så meget for det?
Jo, der er kæmpe store lån / betalinger, på professionelt festtelt samt store udgifter til certificeringer. (Det vil sige teltet skal tjekkes og have et certifikat på at det må bruges).
Den helt store forskel på teltene er pvc tykkelsen på dugene og tykkelsen på stålrammen. Et professionelt telt kan f.eks. modstå vindstyrker på op i mod 22 m/s, hvilket vores aldrig kan og heller ikke skal. Men vores telte derimod opfylder alle krav til en dejlig fest i haven og at have et tag over hovedet.

Lej telt billigt, således:

Tryk på knappen her: Lej telt NU

Når du trykker på knappen, bliver du ført ind til vores bookingsystem hvor du nemt kan leje / sende en forespørgsel, på leje af telt.

Inden du bruger mere tid på indlægget eller går ind og booker, er det vigtigt lige at pointere én ting først.
Grunden til at vi skriver lej telt i Lyngby, er fordi vi leverer på hele Sjælland. Dog altid uden opsætning & nedtagning.
Men vi har to afhentningslokaliteter, hvor du nemt selv kan hente telt: Haslev (Sydsjælland) og Sydhavn (København)

Telt priser og telt kvalitet går hånd i hånd

Lej telt i Lyngby. Indlægget her er ikke lavet for at jeg skal være sælger over for dig. For ja pris og kvalitet går hånd i hånd og det gør det især når det kommer til teltudlejning. Men du må ikke misforstå dette, fordi vi ønsker ikke at “slås” med de andre teltudlejere som udlejer professionelle telte. Det kan vi slet ikke konkurrer på, men derimod på prisen. Den helt store forskel ligger nemlig i hvad brandmyndighedens krav er til et “rigtigt telt” og hvor robust det er. Men hvis vi er helt ærlige over for os selv, ønsker du så at give mange tusinde kroner mere for et telt, som har en certificering? Vores partytelte er lovlige at bruge til havefesten (alt op til 50m2) er lovligt at bruge. Men ønsker man derimod at spare pengene, selv at hente sit telt og blot ønsker en dejlig fest i sin have, så er det lige præcis det du får med vores telte.

Opsætning af telt med video

Når du ønsker at lej telt i Lyngby hos os, har vi gjort det så nemt som muligt for dig. Der skal ikke herske nogle tvivl om at det kan være stort og bøvlet selv at stå for opsætning & nedtagning af et telt. Derfor har vi vedhæftet en videoguide direkte fra producenten, som afhjælper en hel del, så du nemt kan finde hoved og hale i det hele. Det har aldrig været nemmere at spare penge på telt. Du henter det blot i din bil eller på en trailer og så er der fest i haven.

Har du stadig spørgsmål eller tvivl?

Jeg har ikke skrevet denne her lange roman af et indlæg for at lege sælger over for dig. Det korte og det lange er at jeg ikke prøver at “pakke noget ind” derfor har jeg lavet denne her tekst. Vi udlejer professionelle telte i en af vores andre firmaer. Derfor er denne her side ikke lavet, for konkurrer på kvalitet, men derimod på prisen og nem heden. Forskellen er at her står man selv for teltet og i det andet står vi for det.

Er du stadig i tvivl om du skal leje et “partytelt”? Eller kan det være vores firma navn skræmmer dig. Så kan jeg godt forstå det, det er en stor dag man bruger telte til. Så hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Eller det kan være vi har besvaret dine spørgsmål her: Telt leje FAQ

Er du derimod klar på selv at stå for teltet og holde den dejlig fest i haven?
Så tryk på knappen her: Lej telt NU