Lej telt i Solrød strand – hent selv.

Lej telt i Solrød Strand og stå selv for afhentningen. Vores telte er lavet så de kan afhentes i en almindelig stationcar, eller på en lille trailer. Herudover kan du selv hente på vores lager når det passer dig bedst. Vi ved selv hvor meget der er at planlægge op til en fest, såsom havefest. Derfor skal alt gerne passe sammen og gå hånd i hånd. Det fede ved selv at hente sit lejede telt, er at det kan gøres når det passer en selv og det ikke fylder ret meget. Send forespørgsel: Lej telt NU

Teltleje nemt & hurtigt telt, sådan her:

Tryk på knappen her: Lej telt NU

Når du trykker på knappen, bliver du ført ind til vores bookingsystem hvor du nemt kan leje / sende en forespørgsel, på leje af telt.

Inden du bruger mere tid på indlægget eller går ind og booker, er det vigtigt lige at pointere én ting først.
Grunden til at vi skriver lej telt i Solrød Strand, er fordi vi leverer på hele Sjælland. Dog altid uden opsætning & nedtagning.
Men vi har to afhentningslokaliteter, hvor du nemt selv kan hente telt: Haslev (Sydsjælland) og Sydhavn (København)

Lej telt i Solrød strand

Lej telt i Solrød Strand & få bliv guidet

Vi har sørget for at når du ønsker at lej telt i Solrød Strand, at der medfølger en udførlig videoguide. Det er din og vores sikkerhed for, at du får den mest problemfrie opsætning som muligt.
Vi kender det selv at man stresser over en masse planlægning op til festen. Så ønsker man ikke at der er ekstra ting som går galt udover det man er i gang med.

Er du stadig i tvivl om du skal leje et “partytelt”? Eller kan det være vores firma navn skræmmer dig. Så kan jeg godt forstå det, det er en stor dag man bruger telte til. Så hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Eller det kan være vi har besvaret dine spørgsmål her: Telt leje FAQ

Er du derimod klar på selv at stå for teltet og holde den dejlig fest i haven?
Så tryk på knappen her: Lej telt NU

Lej telt men gør det først op med dig selv

Lej telt i Solrød Strand eller omegn og få et flot partytelt som sørger for tag over hovedet til den hyggelige fest i haven. Men du skal gøre op med dig selv hvad du ønsker. Vi leger ikke sælgere i denne her tekst og det mener vi heller ikke andre skal. For det korte og det lange er, at der er kæmpe forskel på vores partytelte vs professionelle festtelte som vores søster virksomhed event&fest udlejer.

Sådan skal det også være, for prof telte koster i omegnen af 25-30 gange mere i indkøb. Hvorfor er der den store prisforskel? Jo den korte forklaring er ret simpel: de kan certificeres, brandmyndigheder, krav på telt over 50m2, tykkelse på pvc og stål. Men hvad er det så du skal gøre op med dig selv? Ønsker du at leje et telt og bruge minimum 8 gange mere på det, for at få et tag over hovedet som under alle omstændigheder opfylder dine krav og myndighedskrav? Det må du som lejer gøre op med dig selv.

Husk skal du leje telt, så brug vores short cut link her: Lej telt NU